Uw bijdrage voor de bouw van de nieuwe school maakt het verschil .

                   
                    Stichting Komera bouwt een school in Burundi.

Er is nog 20.000 euro nodig en dan kunnen kinderen lesvolgen.  Als we het voor elkaar krijgen om een aantal kinderen te leren omgaan met computers, dan zal dat voor Burundi in de toekomst een betere economie kunnen gaan betekenen”, zegt de voorzitter van Stichting Komera vol overtuiging. We hopen dat er bedrijven en particulieren zullen zijn die bereid zijn om de Stichting Komera financieel te ondersteunen zodat ik het project kan afmaken. “Uit ervaring weet de voorzitter dat men niet zo snel warm loopt voor een project in het buitenland. Het is dan vaak een: ” ver van mijn bed show”. Dit gebeurd vaak wel als er een TV actie start na een grote natuurramp dan worden er miljoenen bijeen gebracht! Maar het moet toch ook voldoening geven als je weet dat door jouw bijdrage straks een groot aantal kinderen in Burundi de kans krijgen om onderwijs te volgen en leren met de computer om te gaan”, zegt de voorzitter. 

 

Mensen zullen zich afvragen: en het inrichten van de school? Hoe gaat dat dan? Dat kost ook geld! Daar heeft de stichting al aan gedacht. Er zijn elektronicazaken die bereid zijn na realisatie van de school computers te leveren. Docenten die computeronderwijs kunnen geven worden door de overheid van Burundi aangeleverd! Het gaat er om een goede kwaliteit van onderwijs te ontwikkelen. Die kwaliteit moet echter wel omhoog anders blijft de armoede overheersen.
De school zal toegankelijke zijn voor kinderen met beperking, meisjes en jongens van allerlei afkomst geloof en geaardheid.
Hopelijk kunt u de inzet en gedrevenheid van de voorzitter c.q. zijn Stichting Komera waarderen en hem de kans geven zijn grote ‘droom’ waar te maken. Betrouwbare vrijwilligers in Burundi zorgen er voor dat het project op de juiste wijze wordt gerealiseerd!
U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekening:

NL61 RABO 0130216704
ten name van Stichting Komera,
Bergschenhoek.

Namens Melchior Bigirimana alvast hartelijk dank!

Close Menu